Hegnar tar en Hagen

Hegnar går nok en gang løs på vår fornyelsesminister Heidi Grande Røys. Denne gang i offerrollen, med Hagen-metoden (som beskrevet feks i Dagbladet). Hegnar var kjapt ute og kritiserte utnevnelsen av Grande Røys i den rød-grønne regjerningen. For, som Hegnar selv siterer: ‘Det vi sa i programmet Tabloid, var at det ikke var et godt valg å utnevne en kvinnelig førskolelærer fra SV som konkurranseminister.‘ Grande Røys har helt rett når hun synes dette er en holdning som vi burde ha forlatt for mange år siden. I følge Hegnar selv var det han mente at han ikke synes det er en god ide med en konkurranseminister fra SV. Hegnar synes vel egentlig ikke det er noe god ide med en hvilken som helst minister fra SV. Men, i stedet for å beklage uttalelsen prøver han på lederplass i Kapital å spille offer ved å si at han egentlig ikke mente noe med kvinnelig førskolelære. Det var bare at hun er fra SV som er problemet. Den nå så kjente Hagen-metoden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *