Følger av det amerikanske boligkrakket

Som økonom er det ikke noe bedre enn fri konkurranse. Det gjelder selvfølgelig også på formidling av økonominyheter. Det viser seg kanskje spesielt i dag. Mens na24.no melder at bolligkrakket i USA er harmløst, advarer e24.no mot USA-nedtur som visstnok kommer til å ramme hardere enn tidligere. dn.no nøyer seg med å referere at økonomiske problemer i USA antakelig smitter lettere nå enn før. Topp-saken hos hegnar.no derimot slår med glede fast at den indonesiske Playboy-redaktøren ble frikjent for usømmelig oppførsel.

Leser vi mellom linjenen litt forskjellig politikk på de fire økonominettstedene: na24.no hyller amerikanerne, e24.no spår kapitalismens undergang og fordervelse, dn.no har sendt alle journalistene på påskeferie og klipper og limer etter beste evne, mens hegnar.no ikke bryr seg så lenge det har store pupper.

Ha en fantastisk påske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *