Joanna Lumley i nordlysets rike

Den engelske skuespilleren Joanna Lumley la i vinter turen til nord-norge på søk etter nordlyset. Programmet ble sendt på BBC1 i forrige uke. Lokalpressa i Mo i Rana var selvsagt henrykt. Dessverre kan det bare ses på BBCs iPlayer om man befinner seg i Storbritannia. Heldigvis kommer våre venner i youtube.com til unnsetning. Programmet kan ses i sin helhet her:

Om hun tilslutt finner nordlyset får dere se selv.

Det er nesten så jeg får hjemlengsel.

Oppdatering: Jeg ser Dagbladet har plukket opp at dette er gode nyheter for nord-norsk naeringsliv. Får bare håpe de kan utvikle produkter britene etterspør.

Oppdatering II: Ser ut som om filmene er tatt ned fra youtube. Er vel BBC som har vaert ute med advokatene sine igjen. Man kan jo lure paa hvorfor. Ser det gaar naa paa BBC HD. Man kan jo haape den kommer til BBCs nye norske satsning etterhvert.

Oppdatering III: Dagbladet melder at NRK sender dokumentaren i desember. Bare å glede seg.

Reblog this post [with Zemanta]
5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *