8 Comments
  1. Det er jo litt morsomt at for Nordmenn handler dette om tap på data, men i USA handler dette om at Finansdepartementet trykker opp penger de ikke har. Dette skaper inflasjon som gjør at lønningene våre blir mindre verdt. Spøken er ikke tap på investeringer, men tap i kjøpekraft. Dette har ikke vært tema i rike Norge på mange år.

  2. Det er jo litt morsomt at for Nordmenn handler dette om tap på data, men i USA handler dette om at Finansdepartementet trykker opp penger de ikke har. Dette skaper inflasjon som gjør at lønningene våre blir mindre verdt. Spøken er ikke tap på investeringer, men tap i kjøpekraft. Dette har ikke vært tema i rike Norge på mange år.

  3. Jeg tolker the Onion dithen at de snakker om det generelle budsjettunderskuddet, og spesielt redningspakkene for feks AIG og husbankene. Å brenne penger, grave dem ned, makulere dem osv er jo det motsatte av å trykke opp penger.Og da blir jo veien til oljefondet kort, da noen av pengene som er i disse sorte hullene er, eller var, våre pensjonspenger.

  4. Jeg tolker the Onion dithen at de snakker om det generelle budsjettunderskuddet, og spesielt redningspakkene for feks AIG og husbankene. Å brenne penger, grave dem ned, makulere dem osv er jo det motsatte av å trykke opp penger.

    Og da blir jo veien til oljefondet kort, da noen av pengene som er i disse sorte hullene er, eller var, våre pensjonspenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *