Wimbledon 2009

Wimbledon
Da var Wimbledon-turneringen endelig i gang. Den store skuffelsen er selvsagt at den regjerende mester, Nadal, ikke kan forsvare tittelen på grunn av en skade. Det som holder spenningen oppe er britenes håp Murray. Han har nå ‘klar’ vei til en eventuell semifinale mot Roddick, og britene håper på sin første hjemmeseier på fryktelig lenge. På nedre halvdal av trekningen kom Federer godt i gang med en enkel tre-setts seier i første runde. De fleste var imidlertid mest opptatt av den (stilige/latterlige/…) kåpen han entret banen med før kampen. Det er kanskje greit når man nettopp har overtatt tronen som tidenes beste tennisspiller? Federers sannsynlige semifinalemotstander, Djokovic, hadde en noe mer rusten start. Han spilte fryktelig dårlig de to første settene mot franske Benneteau, men tok seg litt sammen etterhvert Han overbevste ingen med sin seier i fire sett. Guardian dekker, som alltid, det som skjer i SW19.

Wimbledon stiller selvsagt også med egen iPhone-applikasjon hvor man kan følge resultatene og se høydepunkter.

Jeg vil egentlig ikke lenke til blogger hos NYT da de ikke serverer full feed, men jeg gjør et unntak. NYT har en egen blog for tennis. Straight Sets heter den, og server daglig godt stoff. For eksempel gårdagens post om seedingen. Vel verdt å abonnere på.

Da er det bare å sette seg til rette foran skjermen med jordbær og fløte. Play!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *