Søkemotoroptimalisering i hotellnæringen

Hotel Paris Louvre OperaReiselivsbransjen er av næringene som er blitt revolusjonert av internett. Nesten uansett når jeg skal ut å reise, så foregår planleggingen på internett. Jeg bestiller fly, tog og leiebil, finner overnatting og leter opp spennende ting å gjøre på reisen.

Det har gjort at det er viktig for reiselivsbedrifter å være synlig på nettet. Og spesielt i søkemotorer. Dersom jeg leter etter et hotell i London, kan jeg google ‘hotel London’, og om man ikke er synlig på første resultatside er det lite sannsynlig at jeg finner siden. Det har ledet til en hel bransje som driver med søkemotoroptimalisering. Det vil si å få nettsidene mest mulig synlig i google og andre søkemotorer.

Hotellkjeden Best Western har skjønt dette. Her om dagen da jeg gikk rundt i en av Paris mange bakgater kom jeg over dette hotellet – Hotel Paris Louvre Opera. Morsomt navn på et hotell. Men de har jo nettopp skjønt at når man leter etter hotell, så googler man. Og for søket ‘hotel paris louvre opera‘ har de kapret førsteplassen hos Google.

Så da er det bare å vente på det første firmanavnet med #-tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *