Krugman mot Lomberg om klimadebatten

Fareed Zakaria har et interessant podcast, GPS, hos cnn.com (her er en oversikt over alle CNNs podcasts) I går diskuterte Paul Krugman mot Bjørn Lomborg om hva vi skal gjøre med klimaendringene. Lomborg sier bruk pengene på u-hjelp og teknologiutvikling, mens Krugman mener man må sette en pris på klimagassutslipp så man får et insentiv til å vri forbruket i mer klimavennlig retning. Som økonom er det lett å være enig med Krugman, men han snakker best for seg selv.

Etter klimadebatten analyserer Zakaria med andre gjester blant annet Obamas Nobelforedrag og britenes forslag om ekstra bonusskatt for finansnæringen. Også vel verdt en titt.

Lenken er her om CNNs embedding ikke fungerer.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *