VM 2010

Så er den store dagen kommet. Den alle vi fotball-idioter har ventet på i 3 år og 11 måneder. Et nytt VM.

Jeg har selvsagt laget mine egne prediksjoner om hvordan mesterskapet utfolder seg. For første gang i historien vil vertslandet bli utslått i gruppespillet. Selv ikke farsedømming som i Japan/Korea i 2002 (spesielt mot Italia (ja, fem – 5 mål uriktig annulert på tre kamper!) og Spania (to mål i kvarfinalen) for å få Sør Korea videre) vil kunne redde Bafana Bafana fra en tidlig eliminasjon.

Ellers vil Brasil slå Italia i finalen. Hele prediksjonen kan dere se på denne morsomme nettsiden hos BBC.

Jeg har også blitt bitt av fantasy-league-basillen og har valgt Sky Sports’ versjon. Om du vil konkurrere med meg, bruk PIN-kode 33651 for å melde deg på min ‘Ligue 1’.

Den kuleste VM-kalenderen finnere dere forøvrig hos Marca.

Så da gjenstår det bare: Allez les Bleus!

(Note: Jeg ser det er blitt rot med tittelen på denne posten. Men å endre den er visst ikke så enkelt i følge kildene jeg har funnet. Så jeg lar den stå med mindre noen har et forslag om hvordan jeg enkelt kan endre.)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *